Lézeres halványítás

Szabadulj fel!

Lézeres sminktetoválás eltávolítás

A sminktetoválás nagyon megkönnyítheti életünket, de akár el is keserítheti mindennapjainkat.  

Nagyon fontos, hogy mielőtt rászánod magad alaposan járj utána, kinek adod a bőrödet, hiszen jobb esetben egy rontott tetoválással kell nap mint nap élned, amit utólag lehet javítani, de rosszabb esetben akár életre szóló hegesedéssel, maradandó sérüléssel, komoly fertőzésekkel is végződhet egy-egy nem jól kivitelezett munka, nem szakszerűen utóápolt bőr. 

Hatodik lézer
2022_javitas

Ezeket az eseteket a lézeres halványítás óta napi szinten tapasztalom. 

Tudom, hogy sokszor nagyon fontos az ár és, hogy akár pár napon belül elkészülhet egy megálmodott sminktetoválás, de valóban megéri?

A sminktetoválás nem smink, amit le tudunk mosni. Vendégként sokan nem is gondolják, hogy a sminktetoválás milyen komoly szakmai felkészültséget és elővigyázatosságot igényel. Emiatt is elkészülhet egy rontott tetoválás, mert van, aki vendégként bele sem gondol, hogy milyen hosszútávú beavatkozásra készül.

Ha érdekel bővebben a téma, mert nem szereted a jelenlegi szemöldök tetoválásodat, nagyon elrontották, vagy egészen egyszerűen nem vagy elégedett a mostani megjelenésével, olvasd el a blogcikkemet vagy nézd meg a lézeres halványítás galériámat. Sok-sok hasznos információt találsz benne, akár előtte állsz még a beavatkozásnak, akár már késő és el lett rontva a sminktetoválásod.
 
Keress bizalommal! Megtaláljuk a helyzethez képest a lehető legjobb megoldást. Természetesen úgy, hogy előtte minden pontos részletet, kompromisszumot átbeszélünk.
Váltsuk valóra együtt!

Hasznos linkek

Kapcsolat

5540 Szarvas, Szabadság utca 79/a fsz 1. 1es kapucsengő.

www.skorkazsanett.hu

Maradjunk kapcsolatban!