Kapcsolat

Bejelentkezéssel kapcsolatos információk

Időpontot a Szalon Facebook oldalán tudsz kérni (Skorka Zsanett Sminktetoválás oldal) levelezőjén üzenetben. Továbbá itt a weboldalon az “Időpontot kérek” gombra kattintva máris lehetőséged nyílik üzenetet írni vagy időpontot kérni.                                                        
Ez a legideálisabb, ha nincs Facebookod, akkor email-ben a skorkazsanettsminktetovalas@gmail.com-on
Máshol kért időpont /Viber, privát messengeremen, Instagram/ az üzenetek sokasága miatt sajnos nem biztos, hogy feldolgozásra kerül.
 
Ha esetleg nem válaszolok rögtön, vagy nem veszem fel a telefont:

A nálam szépülő vendég, a maximális figyelmemet kapja. Munkaidőben, a vendégekkel, sminktetoválással foglalkozom, időpontok kiadására ezt követően kerül sor, így elképzelhető, hogy egy két napot várnod kell a válaszra, de ha a Szalon levelezőjére (Skorka Zsanett Sminktetoválás oldal) írsz, két napon belül egészen biztosan válaszolok. Ha ennél több idő alatt nem jelentkezek, bátran írj újra.

Jelenleg 4-5 hónap új sminktetoválások esetében. Frissítésre 1-3 hónap. Tudom, hogy nem kevés, de azt is tudom, hogy mennyire jó az, ha egy vendéggel pontosan és érthetően át tudjuk beszélni a sminktetoválás minden apró részletet. Így teljesen egyénre tudjuk igazítani a kész eredményt, hiszen ez a döntés nagyon sok hónapra szól, komoly megfontolást igényel, a részemről is, hogy megfelelően felkészült szakember kezei között szépülhess. Azok a sminktetováló kollégáim, akik szintén minőségi munkát adnak ki a kezükből, nem fognak tudni két három napon, héten belül időpontot adni.

Jogos kérdés, hogy ilyen hosszú várólista esetén miért nem dolgozok több órát:

-Munkaidőben kizárólag a sminktetoválások elkészítésével foglalkozom. A nálam szépülő vendég a teljes figyelmemet kapja, ezért új időpontok kiadása és a vendégekkel való kommunikáció ez után történik. Aminek a nagy részét az asszisztensem intézi, de vannak olyan részei, amit velem szeretnétek átbeszélni, így fontosnak tartom, hogy elérhető legyek számotokra.

-Sok idő a háttérmunkák kivitelezése, mint például a számotokra elérhető információs csatornák /pl. Facebook, weboldal/ hiteles és friss szerkesztése. Naprakész megjelenése, aktuális információkkal. De munkaidő után vagy szünnapokon történik az árubeszerzés, képzéseken való részvétel.

-És bízom benne, hogy nem kell megmagyaráznom, de nekem is van családom és számomra rendkívül fontos, hogy a családi életünk is éppolyan kiegyensúlyozott és nyugalmas legyen, mint a szalon légköre.  Nyilván a kettő teljesen más légkör, de nekem fontos minkét területen a megbízhatóság, figyelem és kiegyensúlyozottság és ez csak úgy működik, ha mindenhol egész emberként jelen vagyok.

Hálásan köszönöm, ha ezt megértitek! Munkaidőben maximálisan rendelkezésre állok.

Tisztában vagyok vele, hogy bizonyos esetekben távoli a több hónapos várakozás, illetve, hogy vannak olyan esetek, amikor tényleg nem tudsz várni a sminktetoválásod elkészítésével, hiszen egy számodra meghatározó eseményre készülsz, esküvőre, fontos utazásra. Sajnos előre venni nem tudlak, mivel a szünnapomon kívül minden napom teljesen tele van bejelentkezett vendégekkel. Ilyen sürgős helyzetben lehetőség van rá, hogy a szünnapomon vagy munkaidő után is elkészítsek egy-egy sminktetoválást, egyedi egyeztetés alapján. Ezt a lehetőséget felárral tudom azonban biztosítani neked, munkaidő után vagy a szabadnapomon hiszen akkor, minden más feladatot félre kell tennem.

Időpont egyeztetés után, /ami minden esetben írásban történik vagy messengeren vagy emailben/ Az asszisztensem felveszi veled a kapcsolatot és elküldi a foglalási tájékoztatót, ami egyben tartalmazza a tetoválással kapcsolatos információkat is. 

Maga az időpont foglaló rendszer a Google naptárba áttehető, így ha ezt a naptárat használod, jelezni fogja az időpontot.

A hosszú várakozási idő miatt négy emailt fogsz kapni. Egyet a bejelentkezéskor, egyet a tetoválás előtt két héttel, három nappal és egyet a tetoválás előtti napon.

Nem kell, mert az email-ek emlékeztetnek, hogy ne felejtsd el az időpontot. Azonban, ha 48 órán belül mondod le az időpontot vagy nem szólsz, nem érkezel meg az időpontra 15.000 Ft foglalási díjat számolunk fel, amit Facebook játék keretein belül kisorsolunk leendő vendégeink között, kárpótlásként, amiért üresen maradt egy időpont.

Szintén a hosszú előjegyzés miatt várólistára csak a már beírt vendégeket tudom írni, akik jelzik felém, hogy élnének lemondás esetén ezzel a lehetőséggel.

Igen, természetesen, hiszen bárkinek bármi közbejöhet. Azonban ebben az esetben új időpontot előleggel tudok kiadni, védve ezzel többi vendég időpontját.

Köszönöm a megértésedet, várom szeretettel a jelentkezésedet.

Valósítsuk meg együtt!

Hol található a szalon?

5540 Szarvas, Szabadság utca 79/a fsz 1.
1es kapucsengő. 

A hely Szarvas főutcáján helyezkedik el, könnyen megközelíthető, több parkolási lehetőség is van. Egy lakótelepi magasföldszinti lakásból kialakított üzlethelyiség.

Üdvözöllek a szalonomban!

Nyitvatartás

Hétfő, Kedd, Szerda készülnek az új sminktetoválások és a frissítések.

Pénteken kizárólag korrekciós időpontokat adunk ki.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Bejelentkezés

Légy Önmagad!

Váltsuk valóra együtt!

Kapcsolat

5540 Szarvas, Szabadság utca 79/a fsz 1. 1es kapucsengő.

www.skorkazsanett.hu

Maradjunk kapcsolatban!