Sminktetoválás

Válassz területet!

Szemöldöktetoválás

Természetesség

Ajaktetoválás

Lágyság

Szemhéjtetoválás

Kisugárzás

Személyre szabott

Szemöldöktetoválás

A szemöldök tetoválás lényege, hogy kiemelje, felhívja a tekintetre a figyelmet. Egy jó szemöldök tetoválás nem ordít az arcon, mégis megtámogatja viselőjének egyéniségét, karakterét.  Nem kenődik el, nem kell reggelente hosszú perceket rajzzal tölteni a tükör előtt, majd sikertelen rajz után újra és újra rajzolni. Pontos, precíz tervezés előzi meg, ami miatt a lehetőségekhez képest a legszimmetrikusabb eredményt tudjuk elérni.

Bárkinek és bármely korosztálynak jó szívvel ajánlom, mert jól kivitelezve sosem lehet csalódás a végeredmény.

18. gyógyult állapot és a frissen tetovált a kis képen
17. ez is egy régebbi kép lehet, fb ról szedtem le. Ezt írjuk rá_ frissen szemöldöktetoválás után. Dóri ajaksaítírja itt két éves
25. gyógyult, korrekció előtti

A bőrbe tetoválást megelőzően, minden esetben felmérem a vendég bőrének és szemöldök szőrének állapotát és közös egyeztetés után döntjük el a számára legjobb technikát,  maximálisan figyelembe véve az egyéni adottságokat.

A pigmentválasztást is mindig alapos megbeszélés előzi meg. Többféle tartósságú, színű és fajtájú pigment közül tudom kiválasztani a  vendégeknek a legmegfelelőbbet,  és mivel ezeket a pigmenteket már jól ismerem különböző bőrtípusokban, technikákkal, így akár előre lehet vetíteni a várható kopást is.

Szemöldöktetoválás szolgáltatásaim

A púderes eljárás lényege, hogy szép, egyenletes, homogén réteget viszünk be a bőr egy meghatározott rétegébe, mellyel akár finoman, akár karakteresebben kiemelhetjük a vendég szemöldökét. Porozott hatása lévén rendkívül természetes és arcba illeszkedő tud lenni, nem zavaró az arcban. Kiemel, de nem elnyom.

A legfinomabb módszer a szemöldöktetoválások világában. A szálazás esszenciája minden esetben a legtermészetesebb hatás elérése. Dúsítja, kiemeli, feltölti, pótolja az esetleges hiányokat, illetve Megfelelően kivitelezve rendkívül igényes és természetes tud lenni és éppen ezért a legbonyolultabb eljárás is.

A legjobb eljárás annak, akinek semmilyen szemöldök szőrzete nincs, mert a mostani szálazások annyira élethűek, hogy teljes mértékben képesek imitálni a szőrt és ha még rá is púderezünk, nagyon szép eredményt kapunk. De bátran ajánlom azoknak a vendégeknek is, akiknek csak egy része kopott ki a szemöldöküknek és pár szállal imitálni kell a hiányt, a többi részt pedig szépen átpúderezzük.

Hogyan kell felkészülni a szemöldöktetoválásra?

Sminktetoválások előtt minden esetben e-mailben küldünk egy részletes tájékoztatót. Nagyon fontos, hogy ezt minden esetben figyelmesen el kell olvasni.

Szemöldök tetoválás gyógyulása

 • Egy héten belül történik egy jelentős hámlás általában a 4-7napon, de a végleges szín kialakulásához kell pár hét.
 • Nincs erős duzzanat. Kissé intenzívebb a színe a kezelést követő pár napban, ami szintén nem zavaró.
 • Munkavégzésben nem gátolja a vendégeket.
 • Körülbelül két hétig, vagy a pörk lehullásáig kerülni kell az intenzív izzadással járó sportokat, szaunát, szoláriumot, uszodát.
 • A seb lehullása után rendkivül fontos a fényvédelem

Jó, ha tudod!

Ha a bőrünket szeretnénk hosszútávon is károsodás mentesen megőrizni, nagyon fontos, hogy az eljárás soha nem lehet sűrűn és mélyen pigmentált vagyis satíros eljárás. Sajnos sminktetováló karrierem alatt nem láttam még olyan többször tetovált satíros szemöldököt, ahol ép maradt a bőrfelület, ne hullott volna ki a szőr és nem módosult volna jelentősen a szín, sok esetben a túlzott pigmentbevitel miatt maradandó szövetkárosodsát is tapasztalok. 

Szalonomban csak olyan eljárásokat készítek, aminek hosszútávon is biztonságosak, nem roncsolják a bőrt. Mivel jelenleg nincs élethosszig tartó szép tetoválás, amit egyszer betetoválunk és úgy marad, ezért fontos, hogy ne csak az első beavatkozás után légy  elégedett, hanem a majdani frissítésekkor is ugyanolyan szép kiegyensúlyozott eredményeket érjünk el.

Épp ezért is olyan biztonságosak ezek a technikák, melyeket szalonomban készítek, mert átgondolt, egyedi kivitelezéssel,  minőségi eszközökkel, alapanyagokkal készülnek.

Finom, lágy

Ajaktetoválás

Azt hiszem méltán nevezhetjük a sminktetoválások királynőjének. Ez a szolgáltatás, amit ha jó kezekben készíttetsz el, csodásan kopik és technikától függően akár hosszú éviekig szépítheti az arcodat. Igazán szépen és finoman is ki lehet emelni egy színtelen, formátlan ajkat. Lehet egészen fonom pasztelles, de vibráló és élénk is, attól függ, mi az elképzelésed és mi az amit szívesen viselnél a nap 24 órájában. Természetesen rúzzsal fedhető, így bármikor erősíthető és tompítható a színe, ha egy alkalom miatt egyedi rúzst kell választanod.

Ajaktetoválás előtt fényképes üzenetet, szükséges küldeni a jelenlegi állapotról, illetve az elképzelésedről.

Az online email-es vagy messengeres konzultáció során figyelembe veszem az igényeidnek megfelelően a kivitelezési lehetőségeket és együtt megbeszéljük, hogy az adott elképzelés a Te saját adottságaidon kivitelezhető e, illetve hogyan lehet elkészíteni. Szakmai szempontokat figyelembe véve mondom el a javaslataimat, hogy valóban elégedett legyél és csak ezt követően beszéljük meg az időpontot.

Azonban ez nem azt jelenti, hogy az időpontra megérkezve már nem beszéljük át és tervezzük meg a színt és a formát.

Ajaktetoválás szolgáltatásaim

Ez egy rendkívül finom eljárás,  ahol nem túl intenzíven tetováljuk be a felületet, aminek köszönhetően nagyon szép természetes hatás lesz az eredmény. Tartóssága 2-3 év, hiszen finom eljárással készül, nem kerül a bőrbe sok pigment. Gyönyörűen lehet formálni az ajkat vele. Itt is lehet különböző árnyalásokat készíteni az ajakra, hogy dúsabbnak, teltebbnek hasson. Leginkább azoknak a hölgyeknek javaslom, akik semmilyen feltűnő változást nem szeretnének, de ajkuk színét mindenképpen kiemelnék egy lágy színezéssel.

Ez az eljárás, erőteljesebb az aquarell technikánál, színe intenzívebb, tartóssága hosszabb, hiszen sokkal több pigmentet juttatunk a bőrbe. Árnyalásra, /3D/ és ajak formázására is van lehetőség, egyéni igénytől függően. Kivitelezésben kicsit hosszabb eljárás, cserébe 3-5évig nem szükséges a frissítése. Azoknak a hölgyeknek ideális választás, akik biztosak abban, hogy intenzívebb hatást szeretnének magukon látni, mindennap sminkelnek, akár intenzívebben is és nem félnek erősebb árnyalatokat viselni, szeretik a látványos megoldásokat.

Hogyan zajlik az ajak tetoválása?

 • A bőr előkészítése és fertőtlenítése, után érzéstelenítjük a bőrt egy speciális krémmel. Amíg kifejti hatását, addig kiválasztjuk a megfelelő színt és megrajzoljuk a kívánt formát.
 • Színválasztást több szempontból közelítjük meg, és döntjük el a számodra legjobb választást.
 • Ezen a területen is rendkívül fontos a másodlagos érzéstelenítés, így nem kell erős fájdalomra számítani vagy durva kellemetlenségre. Illetve folyamatosan kérem a vendégektől a visszajelzést, így ha kellemetlen, akkor kombinált érzéstelenítésre is van lehetőség.
 • Ezt követően megbeszéljük egyénre szabottan az utóápolási protokollt. Nem szükséges a beavatkozás után még patikába vagy drogériában menni, mindennel ellátlak, ami szükséges a gyógyuláshoz.

Hogyan kell felkészülni az ajaktetoválásra?

E-mailben elküldjük a pontos részleteket. Ha gyakran vagy herpeszes sem akadály az ajaktetoválás, de ilyen esetben fontos, az együttműködés, melyet előzetesen megbeszélünk.

Ajak tetoválás gyógyulása

 • A gyógyulás általában 4 napon belül lezajlik, ez a pörk lehullására értendő. A szín végleges kialakulásához el kell telnie pár hétnek. 8-10 hét általában
 • Aznap van jellemzően erős duzzanat, illetve még esetleg másnap.
 • Munkavégzést abszolút nem befolyásolja.
 • A pörk lehullásáig kell az általam adott krémmel kenni, utána egy intenzív hidratáló ajakbalzsammal, ami hidratálja az ajkakat.
 • Sportolni, szaunázni és szoláriumozni, uszodába menni az első héten nem ajánlatos, a fertőzések elkerülése érdekében.
 • A seb lehullása után nagyon fontos a fényvédelem

Jó, ha tudod!

Az eredeti ajkunk színéért, a benne elhelyezkedő hajszálerekben áramló vér a felelős. Éppen ezért van az, hogy más és más színű az eredeti ajkunk színe, illetve melegben, hidegben, vagy egyes betegségek miatt szürkésebb, színtelen vagy kékes.

Ebből fakadóan az ajaktetoválás színe is a szerint fog változni-erősödni vagy elhalványodni akár napszakonként, -ahogy a benne lévő erek kitágulnak vagy összehúzódnak.

Kontúr és félsatír eljárással nem készítek sminktetoválásokat. Helyette a sokkal esztétikusabb, kidolgozottabb megoldásokat választjuk munkám során vendégeimmel.

Ajaktetoválásnál nagyon fontos a sminktetoválóval való együttműködés, a javaslatok és az utóápolás fontosságának betartása.  Ezek mellett a szabályok mellett soha nem lehet veszélyes az eljárás és soha nem alakulhatnak ki olyan fertőzések, ami hosszú gyógyulási folyamatot okozhat.

Természetes

Szemhéjtetoválás

Egy jól eltalált, egyéniségedhez és karakteredhez illő szemhéjtetoválás megváltás a mindennapokban, ragyogó, fiatalos, friss tekintetet kölcsönöz. Bár nem hivatott egy party sminket helyettesíteni, de tökéletes arra, hogy reggel, amikor felébredsz és tükörbe nézel, magabiztosabb, vonzóbb megjelenést biztosítson. Sportoláskor, strandon, szaunázáskor nem kell attól tartani, hogy esetleg elkenődik és ráadásul rendkívül tartós eljárásról beszélünk. Nagyon könnyű megszokni, ez az a sminktetoválás, ami jól kivitelezve bárkinek tökéletes.

Mielőtt szemhéjtetováláson gondolkozol, minden esetben fotókat kérek a szemedről. Bár mindenkinél minden technika kivitelezhető, azonban gyógyultan és évek múltán már nem biztos, hogy azt az eredményt fogjuk kapni, ami az áhított forma volt. Éppen még a beavatkozás előtt megnézem  a szemhéjadat és megbeszéljük, hogy Neked mi lenne a legideálisabb. 

Ilyenkor figyelembe veszem az szem állását az arcban. Méretét, erezettségét, barázdáltságát, a szemhéj és szem színét, alsó felső szempillák milyenségét, alsó szemhéj állását a felső szemhéj aktív és passzív részének elhelyezkedését és természetesen az igényeidet.

Míg a felső szemhéjra nem tudok indokot, hogy ne  készítsük el, addig az alsó szemhéj esetében van, hogy lebeszélem vendégeimet.

Szemhéjtetoválás szolgáltatásaim

Ez egy viszonylag gyors eljárás, ahol a felső és alsó vagy csak a felső szempillák közé implantáljuk a pigmentet. Szemhéjtetoválások között a kedvenc eljárásom, mert nagyon tartós, egyes bőrökben több év, illetve a kopása is gyönyörű és viselhető évek múltán is.

Óriási előnye, hogy ízlésesen emeli ki a szem színét, anélkül, hogy bárki tetoválásnak vélné. Optikailag növeli a szem méretét és sűrűbbnek láttatja a szempillákat. Ízléses, ragyogó tekintetet kölcsönöz.

Ha biztos vagy benne, hogy ezt az eljárást szeretnéd, erre nem szükséges külön konzultációs időpontot kérni, mert ez biztonsággal és jó ízléssel elkészíthető bárkinek.

Tömény, fekete tusvonal, mely pontos és elkenhetetlen. Még a ceruzával a napi rajzunk felemás lehet, hiszen a rohanó reggeleken nem mindig sikerül egyformára a vonalunk. A sminktetoválást körültekintő tervezés előzi meg, ami miatt ez a vonal mindig pontos és igényes lesz. Nem hivatott alkalmi smink helyettesítése, azonban sokkal könnyebben vastagíthatjuk ceruzával vagy akár tusvonallal,mert a már meglévő vonalra egyszerűbben tudunk vastagabb formát rajzolni, hiszen  iránymutatást ad a sminktetoválás.

Minden esetben előzetes konzultációhoz kötött.

Aki nem szereti a határozott éles kontúrokat, számára tökéletes a púderes vagy füstös eljárás. A pigmentet finoman árnyalva juttatjuk a szemhéjra, így lágy, szelíd eredményt kapunk.

Minden esetben konzultációhoz kötött.

Hogyan zajlik a szemhéj tetoválása?

 • A bőr előkészítése és fertőtlenítése, majd érzéstelenítést követően egy speciális sminktetoválásra használatos ceruzával megrajzoljuk a kívánt formát.
 • A megfelelő eszközök, színek kiválasztása után pigmentáljuk az előzetesen megbeszélt formát.
 • Másodlagos érzéstelenítést is alkalmazok, így nem kell erős fájdalomra számítani vagy durva kellemetlenségre. Illetve folyamatosan kérem a vendégektől a visszajelzést, így ha kellemetlen, kombinált érzéstelenítésre is van lehetőség.
 • Ezt követően megbeszéljük egyénre szabottan az utóápolási protokollt. Nem szükséges a beavatkozás után még patikába vagy drogériában menni, mindennel ellátlak, ami szükséges a gyógyuláshoz.

Hogyan kell felkészülni a szemhéjtetoválásra?

Fontos, hogy műszempilla nem lehet az adott területen, mert sérüléseket okozhat, ezért ezt mindenképpen le kell oldatni előtte. Illetve a részletes tájékoztatót bejelentkezés után elküldjük emailben.

Szemöldök tetoválás gyógyulása

 • A gyógyulás általában 10 napon belül lezajlik, ez a pörk lehullására értendő. A szín végleges kialakulásához el kell telnie pár hétnek.
 • Másnap és maximum harmadnap reggelre duzzadtabb lehet a szem egyes pácienseknél érdemes napszemüveget viselni, ha kicsit érzékenyebb a szem.
 • Munkavégzést abszolút nem befolyásolja.
 • Sminkelni a pörk lehullása után szabad.
 • Sporotolni, szaunázni és szoláriumozni, uszodába menni az első héten nem ajánlatos, a fertőzések elkerülése érdekében .

Jó, ha tudod!

Tudnod  kell, hogy a szemhéj az a terület, ahonnan a pigment egyes esetekben soha nem kopik ki, eltávolítani pedig rendkívül nehéz. Nem lehetetlen, de nagyon nagy óvatosságot igényel. Én ennek nem akarom kitenni a vendégeimet, ezért, vannak kérések, amikre inkább nemet mondok.

Mik ezek a kérések?

Minden ami túlzó, túl vastag, túl hosszú és túl magas.

Bármilyen hihetetlen, de a szemnél a kevesebb több elve, sokkal előnyösebb és biztonságosabb. Képzeld el, hogy jó vastag és hosszú szemhéj tusvonalat húzunk, majd pár év múlva, ahogy ereszkedik a bőr, ez a vonal elkékül és lefittyen. Munkám során rengeteg ilyen szemhéj tetoválást látok, amikor hozzám fordulnak, hogy segítsek kijavítani, és a legszomorúbb, hogy ezeket javítani nagyon nehezen lehet.  Éppen ezért fontos, hogy előrelátóan, preventíven készítsük el a sminktetoválásodat.

Váltsuk valóra együtt!

Hasznos linkek

Kapcsolat

5540 Szarvas, Szabadság utca 79/a fsz 1. 1es kapucsengő.

www.skorkazsanett.hu

Maradjunk kapcsolatban!