Fedéssel javítható tetoválások, avagy, amikor nem kell a lézer

Azt hiszem azzal nem mondok újat, a divat változik. Elég, ha csak pár évet megyünk vissza az időben, megnézzük a régi fényképeinket és jókat mosolygunk a trapéz nadrágon vagy a holdjáró cipőn. De ne szűkítsük ezt le az öltözködésre, ugyanúgy vonatkozik ez a lakásfelújításra, hajviseletre és igazából szinte mindenre. Nem kerülte el a sminktetoválást sem ez a változás.

Éppen ezért nem nevezem azokat a tetoválásokat rontottnak, melyek formája nem rugaszkodik el túlságosan az eredeti szemöldök formától, azonban már megfakult.

Ezeket a tetoválásokat a rontottakkal szemben vendégeim általában szerették, készítőjükkel elégedettek voltak, azonban már erősen frissítésre, megújulásra szorulnak.

Melyek azok a tetoválások, amiket biztonsággal le lehet újbóli pigmentálással fedni, eltávolítás nélkül?

Pár kritériumnak meg kell felelnie:

-az eleje nem lehet túl intenzív

-túl sok pigment nem lehet a bőrben

-extrém előnytelen forma, ami nem a szemöldökcsonton helyezkedik el

-erősen színtorzult tetoválás.

-nem lehet szétroncsot, heges a bőr.

Nézd meg a galériát, melyeket lehet biztonsággal fedni:

Nem vállalok el mindent fedéssel, mert bár hirtelen jó ötlet és frissen szép lehet, de tudom, hogy gyógyultan és évek múltán nem jó. Amikor egy-egy új témába belefogok, így köztük a javításba is, több oldalról megvizsgálom a dolgot. Nem sajnálom az időt és az anyagi ráfordítást képzéseken való részvételeken, akár ugyanabban a témában más és más szemszögből, különböző oktatóknál. Hiszen a cél az elégedett vendégkör. Nekem fontos, hogy vendégeim megbízzanak bennem, épp ezért nem fogok olyan dolgokat csinálni, ami tudom, hogy csak addig jó, még a szalonból kilép a vendég.

A púderes és szálas technikák lényege, a légiesség, a finomság, a maximálisan természetes forma és színvilág, ami nem erőszakos az arcban. Lehet karakteresebb, de sohasem annyira szembeötlő, hogy elvonja a szemről a figyelmet.

Ha egy intenzív, durván színmódosult, teli pigmettel rendelkező bőrre rátetoválok:

-soha nem lesz, lágy, áttetsző hatású

-és sajnos előfordulhat, hogy olyannyira megtelítem a bőrt, hogy később kipuklisodik. Mert a bőr olyan, mint egy pohár, nem fogadja be feneketlenül a pigmetnet. Ezért kell átgondoltan dönteni javítások esetén.

Ezért ha nem fedhető, tökéletes megoldás a lézeres eltávolítás, amiről egy másik blogcikkemben olvashatsz.

Nézd meg a fedéssel javítható tetoválások galériáját. Szándékosan tettem be gyógyult és friss képeket, is, hogy lásd, milyen szép eredményeket lehet elérni, ha megfontoltan döntünk. A friss képek pedig arra szolgálnak, hogy lásd, bármelyik tetoválás lehet frissen szép, mindig a gyógyult eredmény a mérvadó.

Csak eltávolítással javítható sminktetoválások blogcikk: