Időpont foglalása

Időpont egyeztetéssel kapcsolatos fontos információk:

A Facebook oldalamon, telefonon és az alábbi űrlapon keresztül is be tudsz jelentkezni.

Amikor sminktetoválást készítek, nem szoktam felvenni a telefont. Ennek az az oka, hogy az éppen nálam szépülő vendég, kellő figyelmet kapjon és ne azzal menjen el az idő, hogy telefonokat intézek.

Ha felhívsz és nem veszem fel a telefont, mindenképpen viszzahívlak, amennyiben 24 órán belül erre mégsem kerül sor, keress bátran újra. Köszönöm a megértésedet!

Bejelentkezést követően küldök egy emailt, amiben minden fontos tetoválással kapcsolatos információt megkapsz. /amire érdemes figyelni előtte, hova kell érkezni, az időpontot, amit megbeszéltünk/

Maga az időpont foglaló rendszer a google naptárba áttehető, így ha ezt a naptárat használod, jelezni fogja az időpontot.

 

A hosszú várakozási idő miatt 3 e-mailt fogsz kapni. Egyet a bejelentkezéskor, egyet a tetoválás előtt három nappal és egyet a tetoválás előtti napon.

 

 

skorka-zsanett-2019
Az alábbi űrlap kitöltésével is egyeztethetünk időpontot:

  Milyen kezelésre szeretnél időpontot kérni?
  szemhéjtetoválásajaktetoválásszemöldöktetoválásfülbelövés

  Van-e már meglévő tetoválásod?
  még nincsigen már van

  Jó ha tudod! Beküldésedtől számítva a leghamarabbi időponttal hívlak fel Téged is személyesen.

  Hogyan szólíthatlak? (teljes neved)

  E-mail címed, ahova küldöm a tudnivalókat:

  Telefonszámod, amin elérlek:

  Elolvastam az Adatkezelési szabályzatot és elfogadom a benne foglaltakat. Hozzájárulok, hogy az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján adataimat kezeljék kapcsolatfelvétel céljából.