Lézeres sminktetoválás eltávolítás

A sminktetoválás nagyon megkönnyítheti életünket, de akár el is keserítheti mindennapjainkat.  

Nagyon fontos, hogy mielőtt rászánod magad alaposan járj utána, kinek adod a bőrödet, hiszen jobb esetben egy rontott tetoválással kell nap mint nap élned, amit utólag lehet javítani, de rosszabb esetben akár életre szóló hegesedéssel, maradandó sérüléssel, komoly fertőzésekkel is végződhet egy-egy nem jól kivitelezett munka, nem szakszerűen utóápolt bőr. 


Ezeket az eseteket a lézeres halványítás óta napi szinten tapasztalom. 

Tudom, hogy sokszor nagyon fontos az ár és, hogy akár pár napon belül elkészülhet egy megálmodott sminktetoválás, de valóban megéri?

A sminktetoválás nem smink, amit le tudunk mosni. Vendégként sokan nem is gondolják, hogy a sminktetoválás milyen komoly szakmai felkészültséget és elővigyázatosságot igényel. Emiatt is elkészülhet egy rontott tetoválás, mert van, aki vendégként bele sem gondol, hogy milyen hosszútávú beavatkozásra készül.

Ha érdekel bővebben a téma, mert nem szereted a jelenlegi szemöldök tetoválásodat, nagyon elrontották, vagy egészen egyszerűen nem vagy elégedett a mostani megjelenésével, olvasd el a blogcikkemet vagy nézd meg a lézeres halványítás galériámat. Sok-sok hasznos információt találsz benne, akár előtte állsz még a beavatkozásnak, akár már késő és el lett rontva a sminktetoválásod.
 
A lézer ára 50 Ft/ villanás, ez kb. 5-15 ezer Ft-ot jelent alkalmanként.
Alapár 3000 Ft, 60 villanás felett 50 Ft/ villanás. A  gép minden vendégnek egyedileg számolja a villanások számát.
Részeltávolítás 3000 Ft-tól.

 

Keress bizalommal, megtaláljuk a helyzethez képest a lehető legjobb megoldást, természetesen úgy, hogy előtte minden pontos részletet, kompromisszumot átbeszélünk.

 
skorka-zsanett-2019

Téged is érdekel?

Kérj bátran időpontot a Facebook oldalamon vagy információt telefonon
vagy a lenti gombra kattintva.