Bejelentkezési információk

Kedves érdeklődő!

A filozófiám, hogy mindenkire kellő figyelem jusson, így kérlek benneteket, telefonon tegyétek meg a bejelentkezéseteket,  mert így biztosan mindenki valós időben kap időpontot. A messengeren, e-mailen való bejelentkezés sokszor akár 24 órára is elhúzódik , addigra viszont sajnos van, hogy az időpont már foglaltá válik. Az ebből adódó kellemetlenségek elkerülése érdekében,  időpontot csak telefonon tudok egyeztetni.

Amennyiben nem veszem fel a telefont, valószínűleg éppen tetoválást készítek. Mivel számomra nagyon fontos, hogy munka közben a vendégre koncentráljak, nem szoktam ilyenkor felvenni a telefont. Amennyiben nem veszem fel a telefont, visszahívlak, ha ez 12 órán belül nem történik meg, kérlek hívj újra bátran. Köszönöm a megértést, de úgy gondolom amikor majd Te is a kezeim között fekszel, Neked is jóleső érzés lesz, hogy nem a telefonokat intézem közben.

Bejelentkezést követően küldök egy emailt, amiben minden fontos tetoválással kapcsolatos információt megkapsz, /amire érdemes figyelni előtte, hova kell érkezni, az időpontot, amit megbeszéltünk/. Maga az időpont foglaló rendszer a google naptárba áttehető, így ha ezt a naprátrat használod, jelezni fogja az időpontot.

Délelőtti időpontokra hamarabb is van lehetőség!

A hosszú várakozási idő miatt 3 emailt fogsz kapni. Egyet a bejelentkezéskor, egyet a tetoválás előtt három nappal és egyet a tetoválás előtti napon.

Köszönöm, hogy elolvastad!