Árlista

Rapid időpont akár néhány héten belül

lista ár + felár

Jelenleg nem rövid a várólista  nálam egy sminktetoválásra. Tudom, hogy távolinak tűnik a több hónap várakozási idő, de számomra továbbra is elsődleges a maximális minőség, hogy a végeredmény számodra és az én megítélésem szerint is a legtökéletesebb legyen. 

Ennek érdekében egy vendégre mindig több órát szánok ami alatt legnagyobb részletességgel meg tudjuk beszélni az elképzelést, részletesen meg tudjuk tervezni a tetoválást az elkészítés előtt. A hosszú várólistát részben ez okozza, azonban mindez elengedhetetlen a megfelelő minőség biztosításához, hogy minden vendégem ugyanazt a megkülönböztetett figyelmet kapja.

Egy sminktetoválás komoly megfontolást igényel, több hónapra szóló döntést hozunk, ezért mindig arra szoktam bíztatni Titeket, hogy alaposan tájékozódjatok döntés előtt és olyan sminktetoválóhoz menjetek, akinek a munkájában megbíztok, és személyiségben is elfogadjátok. Ha a megfontolást követően mellettem döntötök, számomra óriási elismerés. A megelőlegezett bizalmatokat pedig nem tudom jobban meghálálni, minthogy a minőségből sohasem fogok engedni ezért a várólistát sem tudom azzal csökkenteni, hogy sűrűbben fogadlak benneteket.

Tudom azonban azt is, hogy sokszor tényleg nincs idő több hónapot várni, hiszen egy meghatározó, fontos esemény közeleg. Éppen ezért kivételes, egyedi esetben lehetőség van rá, hogy hétvégén vagy munkaidő után is elkészítsek számotokra egy-egy sminktetoválást. Ez, az az idő, amikor, tanulok, igyekszem a háztartáshoz, családhoz kapcsolódó feladataimat végezni, ügyeket intézek, szalon háttérmunkáit végzem és tervezem, a levelezéseket átnézem és válaszolok számotokra.

Így erre az időpontra sajnos csak felárral tudok vállalni tetoválást.  Köszönöm, ha ezt megértitek. Ezzel a lehetősséggel tudok korábbi időpontot adni, ha nincs lehetőséged várni a normál időpontig.

Feláras árak szombati napra 2020. január 1-től listaár +20% /az alábbi árak már a felárral értendő árak/:
 
Szemöldök: 60.000 Ft

Szemhéj: 36.000-72.000 Ft vastagságtól függően
 
Ajak:  84.000 Ft
 
 

Feláras időpont árak hétköznapokon munka után listaár +50%/az alábbi árak már a felárral értendő árak:

Szemöldök: 75.000Ft

Szemhéj: vastagságtól függően 52.500Ft – 90.000Ft

Ajak: 105.000 Ft